Hairy Mary Frisør

Frisørene hos Hairy Mary har lang fartstid i frisørfaget, og har god utdanning / fagbrev - samt god og bred erfaring. Hos oss kan du få hjelp med alt fra hårklipp til hårfarging, permanent, håroppsett og extensions.

 

FRISØRTIMEN
Vi ønsker å gi våre kunder god tid i frisørstolen, slik at vi sammen med kunden kan levere en god kvalitetsklipp med ønsket hårfrisyre. Hos Hairy Mary er alltid styling og hårklipp inklusiv i prisen.

GAVEKORT
Gavekort er den beste gave. Vi utsteder gavekort på ønsket beløp, valget er ditt. En supplering til kortet kan være et lekkert produkt som du også finner hos oss. Vi hjelper deg gjerne å kombinere den rette gaven.

TIMEBESTILLING 
Timebestilling kan gjøres på telefon: 71 26 27 57 eller ved at kontaktskjemaer på nettsiden vår benyttes.

AVBESTILLING
Ved behov for kansellering av time, så oppfordrer vi våre kunder til å kontakte oss på telefon: 71 26 27 57

Våre tjenester

Vi hjelper deg å finne det riktige håret som du skal ha. Ved hjelp av extension fra Balmain, gir vi deg vakkert hår på bare 45 minutter.
Kom innom for konsultasj...

Ønsker du håroppsett for bryllup, julebord eller skoleball? Vi setter opp håret ditt, og kan bidra med gode råd og tips til de uli...

I samarbeid med Aqua Novo Lcn Norge, kan Mary tilby brynstyling, eye liner, leppe liner eller refyll innen permanent make up.

Vi utfører lette voks beha...

Søker du en kreativ frisyre, så er jentene hos Hairy Mary de rette frisørene for deg. Vi er en gjeng frisører som gjennomfø...

Med JOICO sine flotte farger og lystoninger, kan frisørene hos Hairy Mary kan vi tilby deg som kunde et rikt og godt utvalg av hårfa...