Brudefrisyrer og håroppsett

Ønsker du håroppsett for bryllup, julebord eller skoleball? Vi setter opp håret ditt, og kan bidra med gode råd og tips til de ulike anledningene. I slike anledninger får kunden den beste service og oppmerksomhet fra frisørene hos Hairy Mary.

Bryllupsdagen er en vakker og spesiell dag som fortjener en god begynnelse. Start dagen hos Hairy Mary med håroppsett, brudepynt og makeup.

Vi kan tilby mange og varierte håroppsett, og vil være behjelpelig med råd og forslag til brudepynt. Våre dyktige frisører er alltid oppdatert på det siste nye, men tar likevel flere faktorer i betraktning når det gjelder håroppsett for bryllup (og andre spesielle anledninger). Det aller viktigste er at vi tilpasser frisyren akkurat til deg. Vi kan si det så enkelt at vi "skreddersyr" brudefrisyren til deg. For oss er det viktig at brudepyntingen er personlig og at personen som står i fokus denne dagen - føler seg vel og komfortabel med resultatet etter sitt besøk hos Hairy Mary.
La det bli en fest frisyre som er tilpasset deg.

Prøvepynt er inklusiv i prisen. Make up kan legges av frisøren også.
Og har du ikke nok hårlengde til oppsettet, så kan vi bruke extensions som påfyll. Vi bruker teknikker som gjør det mulig med elegante og formfulle håroppsett - selv på kort hår.

 

Vi tar timepris på brudebehandlinger kr 1200,- pr. time .

 Tlf. 71262757

Våre tjenester

Vi hjelper deg å finne det riktige håret som du skal ha. Ved hjelp av extension fra Balmain, gir vi deg vakkert hår på bare 45 minutter.
Kom innom for konsultasj...

I samarbeid med Aqua Novo Lcn Norge, kan Mary tilby brynstyling, eye liner, leppe liner eller refyll innen permanent make up.

Vi utfører lette voks beha...

Søker du en kreativ frisyre, så er jentene hos Hairy Mary de rette frisørene for deg. Vi er en gjeng frisører som gjennomfø...

Med JOICO sine flotte farger og lystoninger, kan frisørene hos Hairy Mary kan vi tilby deg som kunde et rikt og godt utvalg av hårfa...